dinsdag 24 september 2013

27 en 28 september de DoeaDing Demodagen!Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september heeft Doe@ding een geweldig Najaarsevent georganiseerd in de winkel en in Hotel Atlas te Spijkenisse. Er zijn op die dag een groot aantal workshops en demo's te doen en te zien. Op het blog van Doe@ding wordt er iedere dag iemand aangekondigd die op dit supergezellige event aanwezig zal zijn. Dit is het project dat we gaan maken op een Kerstbal van Let's Get Bizzee.

We mogen voor dit project een stempel gebruiken uit de prachtige nieuwe
Winter Wonderland Collectie 2013 van Magnolia 

Het is belangrijk dat je eerst een strippenkaart aanschaft

Per workshop die je wilt volgen kost dat een stripje. 

Alléén de workshop van Monique en mij kost 3 strips. Dit komt omdat onze workshop een hele ochtend of een hele middag beslaat.


Je kan je nog opgeven als je daar zin in hebt.


De workshop worden op beide dagen op de volgende tijdstippen gegeven:


's Morgens van 10.00 uur tot 12.30 uur
's Middags van 13.00 uur tot 15.30 uurJe kunt je opgeven bij Monique via dit e-mail adres: k.lokhorst@planet.nlGeef duidelijk je keuze aan.Monique en ik hopen je te kunnen begroeten op

vrijdag 27 of zaterdag 28 september a.s. in Hotel Atlas te Spijkenisse!

Liefs,
Angela

4 opmerkingen:

  1. Hai Angela, wat een mooi project gaan jullie weer maken, helemaal geweldig! Voor mij is het helaas een te lange workshop maar ik weet zeker dat jullie er weer een super gezellige workshop van gaan maken, dat kun je gerust aan jullie tweetjes overlaten! hihi! Ik hoop je nog wel even te kunnen komen begroeten tussendoor. Alvast heel veel plezier gewenst! Liefs Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedenavond Terug van weggeweest en ff een rondje bloggen...kijken wat ik allemaal heb gemist!! wauwwww wat een mooie creatie heb je de afgelopen tijd gemaakt deze is ook weer super gedaan voor de demo!!!

    Gr ANtoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen